Cases & referencer

Tag et kig på nogle af mine kunder, som jeg har hjulpet med Facebook annoncering. 

De har forskellige behov og vi har derfor skræddersyet vores samarbejde, så det lige præcis passer til det, som de har brug for.

byMille

Strategi og eksekvering

Jeg hjælper smykkedesigneren Mille Hammer med at finde nye kunder og sikre, at disse går fra at være interesserede til at blive tilbagevendende og købende kunder.

Vi har igennem tæt kontakt udarbejdet en strategi til Facebook annonceringen. Jeg sætter kampagnerne i gang og kommer med nye ideer, så vi hele tiden sikrer os, at vi bruger annoncekronerne på bedste vis.

Salgsmindset by Maja Lykke

Sparring, eksekvering og optimering

Maja har godt styr på sin målgruppe og målet med sin annoncering. Vi har derfor løbende tæt kontakt, hvor vi sparrer og vender ideer, inden jeg sætter kampagnerne op. Jeg sørger for, at de leverer gode resultater og Maja slipper for at forholde sig til andet end at få indfriet sine mål.

The JoyDoodle

Sparring og Strategi

“Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Chaneese, det vil du ikke fortryde ❤️ hun er effektiv og god til at forklare og vejlede til/i det behov du har. Hendes naturlige og milde væsen, gør dig tryg i hele processen fra start til slut. Tak for den gode indsats og vejledning. Jeg vender tilbage 🤗

Bsize

Sparring og gennemgang af annoncekonto

Chaneese har hjulpet os med vores webshop Bsize. Vi har fået analyseret, hvordan vi hidtil har arbejdet med Facebook annoncering, derudover har hun udarbejdet nogle gode, overskuelige strategiske tips for fremadrettet at optimere vores annoncer på sociale medier 🤩 Vejledningen vi har fået, har været SÅ professionel og alligevel til at forstå, med mange gode eksempler, der skaber bedre forståelse for det tekniske!
Vi vil anbefale Chaneese og vil bestemt benytte hende og hendes services igen!