Cases & referencer

Hør hvad nogle af mine kunder siger 

Salgsmindset by Maja Lykke

Maja Lykke

Sparring, eksekvering og optimering

“Chaneese er enormt skarp til at sætte op rent teknisk, men også til at hjælpe og vejlede… Kun roser herfra til Chaneese. Jeg er enormt glad for vores samarbejde og vil meget stærkt anbefale Chaneese til alle, der gerne vil have skub i deres annoncering og markedsføring. Så tak for det siger jeg!”

Coach og Mentor

Maiken Harboe

Strategi og eksekvering

“Det har været, og er stadig, en fornøjelse at have Chaneese med på sidelinjen til at hjælpe med alt det jeg ikke selv ved så meget om, så jeg kan koncentrere mig om det jeg selv er god til. Jeg har tydeligt mærket, hvor professionel, dygtig og passioneret hun er for det, hun laver. Hun er ærlig, empatisk og god til at skabe trygge rammer, så man kan læne sig tilbage og nyde rejsen. Chaneese guider med tålmodighed og deler ud af hendes viden, hvilket virkelig er værdsat. Chaneese er af natur et meget kærligt menneske og at gennemgå strategier med hende føles som en god veninde, der guider mig igennem de ting, jeg har brug for hjælp til. Jeg kan på det varmeste anbefale Chaneese.”

Spirituel Stemme & Sceneterapeut

Stina Bock

Eksekvering og optimering

Jeg troede, jeg var ved at have styr på mine Facebookannoncer – men det havde jeg SLET ikke! 🙈 Det viste sig, at jeg gjorde min målgruppe ALT for snæver. Jeg fik nemlig fat i Chaneese Friis lige op til et salgswebinar. Hun er super sød, sætter sig grundigt ind i dig og din forretning – og er lynhurtigt til at sætte dine annoncer korrekt op, så det når ud til din rette målgruppe. Takket være hende fik jeg mit salgsgennembrud på mit webinar 👏🤩🙏

Varm anbefaling herfra! 💖”

Maise Coaching

Maise Ulsøe

Strategi og eksekvering

Mit liv er blevet SÅ meget lettere efter mit møde Chaneese 🦋 Nu kan jeg nemlig trygt og tillidsfuldt overlade al markedsføring på SoMe Medier og fokusere på de områder, som jeg elsker og er bedst til! 🤩 Det giver virkelig overskud i en forvejen travl hverdag!

Chaneese er virkelig er god til at spille mig god, når det bl.a kommer til markedsføring: målgrupper, indhold,  styring og tracking af annoncer. Vanvittig god til at skabe den røde tråd i mine reklamer, så jeg virker autentisk med min historie og min baggrund❤️

Og det er fordi Chaneese er lyttende, nysgerrig og varmhjertet over for mig som kunde. ❤️
Chaneese hører nemlig, hvad jeg fortæller, er nysgerrig på min virksomhed og kommer med uundværlig feedback og sparring. Og ikke mindst en kærlig og ærlig opbakning, når jeg rammer nogle bump på vejen! 😍

Shining You

Pernille Jin

Strategi og eksekvering

“Jeg har nu samarbejdet med Chaneese i over et halvt år – og det er jeg så glad for! Chaneese har hjulpet med primært Facebook annoncering af min dengang meget nye webshop Shining You. Så vi måtte starte fra “bunden” med at få trafik ind på shoppen.

Chaneese har hjulpet mig i et tempo jeg selv kunne følge med i, samtidig med at hun er kommet med kærlige skub, som jeg havde brug for.

Samarbejdet har været nemt og lige til, og jeg føler mig i trygge hænder.”

Mormentoren

Vicki Nicolaisen

Strategi og eksekvering

“Jeg søgte en person som kunne lytte, være struktureret, skrive levende tekster, være min højre hånd, pligtopfyldende, en haj til Facebook annoncer, empatisk, professionel i sit arbejde, tydelig omkring sine priser, synlig omkring arbejdsmetoden, tålmodig og ikke mindst en person, der kunne sætte sig ind i min målgruppe – som er Mødre, hvis børn har ADHD.

Alt dette opfyldte Chaneese og netop derfor kan jeg med ro i stemmen 100% sige, at uden Chaneese var MorMentoren-adhdmorbarn.dk aldrig kommet dertil, hvor vi er i dag!

Jeg anbefaler Chaneese på det kraftigste!”

The Joy Doodle

Joylynn Lightfield

Strategi og sparring

“Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Chaneese, det vil du ikke fortryde ❤️ hun er effektiv og god til at forklare og vejlede til/i det behov du har. Hendes naturlige og milde væsen, gør dig tryg i hele processen fra start til slut. Tak for den gode indsats og vejledning. Jeg vender tilbage🤗 “

ByMille

Mille Hammer

Strategi og eksekvering

“Sødeste Chaneese. Jeg er så glad for, at vi har fundet hinanden og jeg glæder mig vildt til at vi stormer frem sammen på eventyr. Til alle andre: jeg kan på det varmeste anbefale Chaneese til at hjælpe med Facebookannoncering. Hun er skarp, dygtig og giver sparring på et personligt og effektivt niveau. Jeg kan på det varmeste anbefale hende ❤️”

Bsize

Majbritt Kjeldbjerg

Sparring og gennemgang af annoncekonto

“Chaneese har hjulpet os med vores webshop Bsize. Vi har fået analyseret, hvordan vi hidtil har arbejdet med Facebook annoncering, derudover har hun udarbejdet nogle gode, overskuelige strategiske tips for fremadrettet at optimere vores annoncer på sociale medier 🤩 Vejledningen vi har fået, har været SÅ professionel og alligevel til at forstå, med mange gode eksempler, der skaber bedre forståelse for det tekniske!
Vi vil anbefale Chaneese og vil bestemt benytte hende og hendes services igen!”

Porcelain Perfumery

Stine Hoff

Strategi og eksekvering

“Jeg har været super glad for Chaneese’s arbejde. Hun har en god faglig viden og bruger tid på at sætte sig ind i brandet, hun skal markedsføre. Chaneese har en dejlig personlighed og sparer gerne omkring alle aspekter indenfor markedsføringen.

Hun får min største anbefaling “

Personlig Brandingfotograf 

Marie Fogh Bøgh

Strategi og eksekvering

“Jeg anbefaler Chaneese til alle, jeg kan komme til det 👏 Så skøn, sød, dygtig og grundig!

Chaneese både guider til indhold, laver løbende analyser, og oversætter alt det, som jeg ikke forstår til brugbar viden, som vi kan justere ud fra. Jeg elsker at samarbejde med hende, og det er sådan en befrielse at lade hende stå for det, så jeg kan fokusere på det, som jeg er god til!

Mama med fut i 

Duddi Vestergaard

Strategi og eksekvering

Jeg havde flere måneder før, at jeg valgte at samarbejde med Chaneese fået øje på hende gennem andres anbefaling i grupper, men også via Facebook annoncering. Jeg gik dog og luskede i buskene for at finde den rigtige.

Det jeg valgte Chaneese på var først og fremmest, at en anden havde skrevet at hun godt kunne lide at samarbejdet føltes som var det en veninde man sad over for eller talte med. Den anden grund var, at Chaneese selv er mor og at min målgruppe netop er mødre.

Jeg er kun blevet positiv overrasket. Chaneese er den støtte du har brug for. Hun er både professionel i sit arbejde og ved hvad hun taler om. Ser tingene i et positivt lys og derudover en kæmpe motivator, når perioder ikke lige går, som ønsket er. 

Man får ikke bare en Facebookannonce ekspert – man får en dejlig, fantastisk kvinde, ganske rigtig en virtuel “veninde” at samarbejde med og jeg anbefaler alle at gå med hende ❤️. 

Tak for dig!