Cases & referencer

Hør hvad mine kunder siger om vores samarbejde

Mille Hammer, byMille

Strategi og eksekvering

Sødeste Chaneese. Jeg er så glad for, at vi har fundet hinanden og jeg glæder mig vildt til at vi stormer frem sammen på eventyr. Til alle andre: jeg kan på det varmeste anbefale Chaneese til at hjælpe med Facebookannoncering. Hun er skarp, dygtig og giver sparring på et personligt og effektivt niveau. Jeg kan på det varmeste anbefale hende❤️

Vicki Nicolaisen, Mormentoren

Strategi og eksekvering

Jeg søgte en person som kunne lytte, være struktureret, skrive levende tekster, være min højre hånd, pligtopfyldende, en haj til Facebook annoncer, empatisk, professionel i sit arbejde, tydelig omkring sine priser, synlig omkring arbejdsmetoden, tålmodig og ikke mindst en person, der kunne sætte sig ind i min målgruppe – som er Mødre, hvis børn har ADHD.

Alt dette opfyldte Chaneese og netop derfor kan jeg med ro i stemmen 100% sige, at uden Chaneese var MorMentoren-adhdmorbarn.dk aldrig kommet dertil, hvor vi er i dag!

Jeg anbefaler Chaneese på det kraftigste!

Stina Bock, Spirituel Stemme og Sceneterapeut

Eksekvering og optimering

Jeg troede, jeg var ved at have styr på mine Facebookannoncer – men det havde jeg SLET ikke! 🙈 Det viste sig, at jeg gjorde min målgruppe ALT for snæver. Jeg fik nemlig fat i Chaneese Friis lige op til et salgswebinar. Hun er super sød, sætter sig grundigt ind i dig og din forretning – og er lynhurtigt til at sætte dine annoncer korrekt op, så det når ud til din rette målgruppe. Takket være hende fik jeg mit salgsgennembrud på mit webinar 👏🤩🙏Varm anbefaling herfra!💖”

Maja Lykke, Salgsmindset by Maja Lykke

Sparring, eksekvering og optimering

Chaneese er enormt skarp til at sætte op rent teknisk, men også til at hjælpe og vejlede… Kun roser herfra til Chaneese. Jeg er enormt glad for vores samarbejde og vil meget stærkt anbefale Chaneese til alle, der gerne vil have skub i deres annoncering og markedsføring. Så tak for det siger jeg!”

Joylynn Lightfield, The JoyDoodle

Sparring og Strategi

“Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Chaneese, det vil du ikke fortryde ❤️ hun er effektiv og god til at forklare og vejlede til/i det behov du har. Hendes naturlige og milde væsen, gør dig tryg i hele processen fra start til slut. Tak for den gode indsats og vejledning. Jeg vender tilbage 🤗

Michelle Kjeldbjerg Brøns, Bsize

Sparring og gennemgang af annoncekonto

Chaneese har hjulpet os med vores webshop Bsize. Vi har fået analyseret, hvordan vi hidtil har arbejdet med Facebook annoncering, derudover har hun udarbejdet nogle gode, overskuelige strategiske tips for fremadrettet at optimere vores annoncer på sociale medier 🤩 Vejledningen vi har fået, har været SÅ professionel og alligevel til at forstå, med mange gode eksempler, der skaber bedre forståelse for det tekniske!
Vi vil anbefale Chaneese og vil bestemt benytte hende og hendes services igen!

Stine Hoff, Porcelain Perfumery

Strategi og eksekvering

Jeg har været super glad for Chaneese’s arbejde. Hun har en god faglig viden og bruger tid på at sætte sig ind i brandet, hun skal markedsføre. Chaneese har en dejlig personlighed og sparer gerne omkring alle aspekter indenfor markedsføringen. Hun får min største anbefaling