Når du vælger at arbejde sammen med mig, så får du ikke bare en, der kan sætte dine annoncer op i Facebook. Du får en, som kigger på det store billede og ikke er bange for at dykke ned i en stor mængde data. Min fornemste opgave er, at vi får udarbejdet den helt rigtige strategi baseret på netop din virksomhed og dine mål, inden vi går i gang med at eksekvere.

Uanset om du er en nyopstartet virksomhed eller har været i gang et stykke tid, så kan vi helt sikkert finde et samarbejde, der passer til dig og dit udgangspunkt. Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du kan vækste gennem strategisk Facebook annoncering. Priserne er uden annonceringsbudget og uden binding.

Forløbet

Facebook annoncering kræver tålmodighed for at få det største og bedste udbytte. Målet er ikke hurtige wins, men gode, langvarige relationer og loyalitet. Derfor er første skridt i vores samarbejde, at jeg skal lære din virksomhed at kende.
Målgruppen skal defineres og vi skal vide, hvorhenne i købsrejsen de befinder sig. På denne måde kan vi få lagt den helt rigtige strategi for, hvordan vi får potentielle kunder tiltrukket, gjort varme og til sidst klar til at købe.

Det helt rigtige content skal også findes for at få lige netop det budskab ud, som vi ønsker. Men bare rolig, alt dette gør vi i et tæt samarbejde. Din godkendelse kommer altid forud for implementeringen og hver måned, eller efter behov, får du en nem og forståelig evaluering af periodens kampagner.
Hos mig får du altså mere end bare en konsulent – du får en partner, som går helhjertet ind i din forretning. Derfor er det også vigtigt for mig, at der er et match begge veje.

1

Møde

Under vores første møde skaber vi rammerne for et godt samarbejde. Jeg lærer dig og din virksomhed at kende, så vi kan få udarbejdet den helt rigtige strategi og arbejder hen imod de samme mål.

2

Strategi

Når jeg kender dine ønsker og mål for din virksomhed, analyserer jeg dine data og laver en konkurrentanalyse. Herefter udarbejder jeg en strategi til, hvordan vi kan få succes med annonceringen.

3

Opsætning

Jeg opsætter annoncerne og det nødvendige tekniske setup, når du har godkendt strategien og vi har styr på content. Herved sikrer vi en korrekt tracking fra start, så vi hele tiden optimerer annoncekronerne.

4

Optimering

Jeg holder øje med dine annoncer, optimerer løbende og opsætter nye efter aftale. Jeg sørger for, at annonceringen hele tiden kører, som den skal. Jeg rapporterer løbende til dig, så du hele tiden ved, hvad der sker.

Har du brug for hjælp?

Få hjælp til at få flere kunder, større synlighed og mere trafik gennem effektiv og målrettet annoncering på Facebook og Instagram