Alle kan lære at sætte annoncer op. Hemmeligheden findes i strategien og hvordan man bruger Facebook og Instagram annoncering strategisk til at nå sine mål. Det er nemlig ikke nok bare at sætte enkeltstående annoncer op. Du skal have en strategi, der leder dine kunder igennem en rejse, hvor de lærer din virksomhed at kende og en strategi, der passer til dig og din forretning, så du når dine forretningsmål. Kun på den måde kan du få et stabilt kundeflow med kunder, som kommer helt af sig selv for at få lige netop DIN hjælp.

Uanset om du er nyopstartet eller har været i gang et stykke tid, så kan vi helt sikkert finde et samarbejde, der passer til dig og dit udgangspunkt. Læs om mit online kursus forløb, hvis du ønsker selv at lære, hvordan du bruger Facebook og Instagram annoncering strategisk i din forretning. Hvis du hellere vil slippe for eksekveringen og det tekniske, så læs videre på siden her.

Få hjælp til annoncering 

– Med en Månedspakke, Deluxe Pakken eller klippekort 

Nøglen til succes

Facebook og Instagram annoncering har et kæmpe potentiale til at skabe gode resultater for din forretning – og nøglen til succes finder du i din annonceringsstrategi.

Annonceringsstrategien skal udarbejdes på baggrund af din niche og dine mål. Fire vigtige elementer i vores samarbejde er derfor: din niche, dine mål, din strategi og det tekniske.

1

Din niche

Du skal skille dig ud fra dine konkurrenter, så det bliver tydeligt for dine potentielle kunder, hvilken forandring du skaber for dem og hvorfor de skal vælge netop dig.

2

Dine mål

Strategien skal hjælpe med at nå dine mål. Det kræver, at du kender dine mål og ved, hvad der skal til for at nå dem. Først her ved vi, hvordan vi skal bruge annonceringen.

3

Strategi

Når fundamentet er på plads, udarbejder vi sammen strategien for annonceringen. Vi snakker om, hvordan vi når dine opsatte mål og hvilket content, der passer til kampagnerne.

4

Eksekvering

Vi sikrer os, at vi har styr på det tekniske (Business Manager, Facebook Pixel, verificering af domæne m.m.), så vi bliver helt klar til at begynde opsætning af kampagner.

Har du brug for hjælp?

Få hjælp til at få flere kunder, større synlighed og mere trafik gennem effektiv og målrettet annoncering på Facebook og Instagram