Handelsbetingelser

Sidst opdateret: d. 23. marts 2023

Generelle oplysninger

Chaneese Friis
Mads Nielsensvej 18
8870 Langå
CVR nr.: 41371781
Telefon: 22262532
E-mail: info@chaneesefriis.dk

Handelsbetingelser

Chaneese Friis modtager betaling med Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og Bankoverførsel. Alle priser er i danske kroner og inklusiv moms.

Ved køb af online produkter trækkes betalingen med det samme og leveringen sker med det samme. Hvis et køb er betinget af en specifik udgivelsesdato, så modtages købet naturligvis først til den lovede frigivelsesdato, som vil være synlig på salgssiden. 

Ved køb af fysiske workshops trækkes betalingen med det samme og leveringen finder sted på den pågældende workshop-dato.

Der tages forbehold for prisfejl. Enhver tvist mellem Chaneese Friis og køber løses efter dansk lov. 

Rettigheder

Alle rettigheder til produkterne tilhører Chaneese Friis. 

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt. Købet er personligt og må ikke lånes, sælges eller videregives til andre uden forudgående skriftlig aftale med Chaneese Friis. Med mindre andet er angivet, er beløbet en engangsbetaling og trækkes med det samme. Nogle beløb vil foregå i ratebetalinger. I så fald er det noteret på salgssiden.

Ratebetalinger (produkter betalt i rater)

Det er muligt at betale i rater, hvis angivet. Ratebetaling er betaling af et online kursus eller en fysisk workshop-plads, hvor betalingen er delt op i rater (her er det ikke muligt at stoppe en betaling).

Du binder dig til at betale alle rater ved tilmelding. Udebliver raterne tillægges først rykkergebyr og efterfølgende overgives sagen til inkasso. 

Ved udeblivelse af betaling: 
– Venlig påmindelse via mail (sendes til samme mail som online kurset er købt med). Adgang til kurset lukkes midlertidig indtil betalingen genoprettes.
– Venlig påmindelse nr. 2 via mail (sendes til samme mail som online kurset er købt med).
– 7 dage efter overskreden betaling: rykker nr 1. 
– 14 dage efter overskreden betaling: rykker nr 2. Rykkergebyr på 100 kroner tillægges regningen.
– 1 måned efter overskreden betaling: Sagen overgives nu til inkasso.

Returret

Ved køb af fysiske workshops, delvist online produkter eller 100 % online produkter bortfalder de 14 dages fortrydelsesret. Ved tilmelding binder du dig til at betale det fulde beløb, også hvis beløbet er inddelt i rater. Husk derfor at læse beskrivelsen af produktet godt igennem, så du er sikker på, at du har lyst til at købe det. Du får det, der står i beskrivelsen. Der er ingen returret. Mærk efter om beskrivelsen passer til dig og stil alle dine spørgsmål før dit køb på info@chaneesefriis.dk

Der er ingen returret, hvis beskrivelsen ikke er læst ordentligt igennem inden køb eller hvis du af personlige årsager ikke ønsker at købe alligevel fx at personlig økonomi har ændret sig eller du har skiftet mening. Du får heller ikke refunderet dit køb, hvis du ikke har opnået det ønskede resultat, da jeg kan kun give dig alle redskaberne, det fulde ansvar for at nå i mål, er dit eget.

Husk, at det også skal være en fair handel for den, du køber af, som ikke kan have en forretning, hvis købere hopper af og på kurserne pga. personlige anliggender. Især når materiale bliver givet i online form, så hele eller dele af materialet allerede er udleveret. Læs derfor beskrivelsen af produktet, se på din økonomi og stil alle dine spørgsmål inden dit køb. Tak for forståelsen!

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Jeg bekræfter, at jeg er bekendt med persondataforordningen, som trådte i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

  • Jeg har ved alle sign up boxe tydeliggjort, at når man giver mig sin emailadresse, skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle mine nyhedsbreve.

  • Jeg opbevarer emailadresser i Simplero, som alle overholder GDPR’s retningslinier

  • Jeg opbevarer emailadresser indtil læseren selv afmelder sig eller indtil min virksomhed ophører. Læseren kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle mine nyhedsbreve.

  • Jeg opsamler desuden data gennem Facebook Pixel, som jeg bruger til at reklamere via Facebook annoncering.

Alle, der køber mine online kurser, handler gennem Simplero eller Clearhaus. Betaling med kort gennem Nets/Clearhaus foregår derfor gennem Simplero og derfor gemmes ens oplysninger hos Simplero og Nets/Clearhaus.

Klager

Kan ske på info@chaneesefriis.dk