Om mig

Inden jeg fortæller mere om mig, så skal det handle om dig!

Jeg er nemlig SÅ glad for at se dig her, fordi det fortæller mig, at du drømmer om mere! Det fortæller mig, at du ikke vil nøjes eller knokle derudaf i en forretning, der ikke giver dig de resultater eller den hverdag, du drømmer om.

Lad mig starte med at sige, at det KAN lade sig gøre at skabe en forretning, der nærer dig og giver dig økonomisk stabilitet og glæde. Jeg har nemlig selv gået vejen.

Jeg har i hele mit selvstændige liv haft en forretning med en større omsætning, end jeg turde håbe på. Jeg har både startet med 0 kunder og haft alt for mange kunder, så jeg til sidst var ved at køre mig selv helt i sænk.

Jeg har haft opgaver, som jeg burde have sagt nej til, jeg har manglet overskud og overblik, indtil jeg fandt min vej og min måde at drive MIN drømmeforretning på. Jeg har også været igennem en rebranding for igen at finde mig selv i min forretning.

Jeg kan den dag i dag sige nej til opgaver, der ikke nærer mig, tage tre fulde ugers ferie uden at bekymre mig om indtjening eller hvordan det står til, når jeg vender tilbage. Jeg har et stabilt kundeflow og en omsætning, jeg lever godt af – alt sammen uden at gå på kompromis og uden at knokle.

Når du arbejder sammen med mig

får du en tæt samarbejdspartner, som går helhjertet ind i din forretning – sammen kan vi nemlig skabe helt fantastiske resultater.

Det er så magisk og værdifuldt at være to om at løfte en opgave. 

Med en cand.merc. i Marketing, erfaring fra en af Danmarks største digitale marketingsbureauer og en succesfuld selvstændig forretning siden 2020, har jeg værktøjerne, erfaringerne og strategierne til at skabe den forretning, du drømmer om! 

Hos mig er derfor ingen kasse, du skal passe ned i. Eller en enkelt strategi eller model mod succes. Du skal finde DIN vej og den er jeg klar til at hjælpe dig med at finde. 

Så hvad venter du på?

Er du klar til at få din drømmebusiness?

Så lad os sammen finde din vej og den strategi, der nærer dig, og får dig derhen!

Tag endelig kontakt til mig for at høre mulighederne for et samarbejde.